Ніж для м'яса Tramontina MASTER. Лезо - 203 мм.
Ножі серії MASTER - ідеальні ножі для професійного використання, надійні і міцні, довговічні з чудовою, відмінною здатністю нарізування. Лезо - нержавіюча сталь DIN 1.4110, товщина 2mm. Характерна риса цієї серії - поліпропіленова ручка з антибактеріальним покриттям Microban (мікробан), яке забезпечує захист від запахів, бруду і цвілі, запобігає зростання грибків і бактерій. Більше гігієни і безпеки в приготуванні їжі. Антибактеріальний ефект триває так само довго як життя самого товару. Ідеальна V-образна форма заточування леза гарантує точне акуратне нарізування, навіть після тривалого використання. Ручка - зручна, масивна і ергономічна для комфортного і безпечного захоплення, спеціальна структура покриття не дозволяє ножу ковзати в руці.
Країна виробник: Бразилія
Колір | |
Колір | Білий |
Розміри | |
Довжина леза ножа | 200-249 мм |
Призначення | |
Тип | Ніж м'ясника, обвалочний |
Колекції | |
Серія | Master |
Категории товара: | |
Ножі | Ножі професійні | |